Nederlands Duits Engels

Voorbereiding Twents Oldtimer Festival '17

Voorbereiding Twents Oldtimer Festival '17

Het is inmiddels februari. Hoewel het lijkt alsof het Twents Oldtimer Festival weinig beweging kende, wordt achter de schermen al flink gewerkt aan de volgende editie. Goed nieuws: Op 2&3 september 2017 viert Tilligte haar Oldtimerfeestje opnieuw!

 

De opzet van afgelopen jubileumeditie is de organisatie goed bevallen. Ons evenement was levendig, met veel beweging. De afstanden tussen de terreinen waren wellicht te lang. Daar wordt voor komende editie aan gewerkt. Ook het muziekprogramma wordt uitgebreider, om nog meer festivalsfeer in Tilligte te brengen.

 

De organisatie heeft van bezoekers en deelnemers voldoende feedback gekregen om te werken aan de kinderziektes die in de eerste editie naar boven kwamen. Dank voor alle respons. Deze wordt van harte meegenomen in de plannen voor het aankomende editie. Via de website en onze Facebookpagina houden we iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het Twents Oldtimer Festival.

 

De Oldtimerclub Tilligte hoopt op opnieuw een mooie opkomst in september, met goed weer een een hoop vertier. Nostalgie zoals we die alleen kennen in Tilligte.

 

 
Meer nieuws