Nederlands Duits Engels

Snertrit 2015 groot succes

Snertrit 2015 groot succes

Met recht mag de allereerste Snertrit van de Tilligter Oldtimerclub een groot succes worden genoemd. Maar liefst 45 oldtimers verschenen aan de start op zondagmiddag 27 december.

 

Al ver voor de vertrektijd van 12.30 uur verzamelden de deelnemers zich aan de Ottershagenweg in Tilligte. In twee groepen van ruim twintig voertuigen reed de stoet door Dinkelland. En die trokken overal flink bekijks.

 

De route slingerde via Tilligte langs het Almelo-Nordhornkanaal naar de Kasteellaan op het Singraven in Denekamp. Daar parkeerden de deelnemers hun oldtimer voor een warmhoudertje: een verse bak koffie.

 

Het tweede deel van de Snertrit ging langs de Denekamper Nicolaaskerk, Noord-Deurningen en Lattrop. Een paar spetters regen die de deelnemers onderweg op hun dak kregen mocht de pret gelukkig niet drukken.

 

Bij het eindpunt, Erve Ribberink in Tilligte, hing boven een ouderwets vuurt een ketel warme snert. Met een vers getapt Othmar-biertje werd nog een tijdje nagepraat over het succes van de eerste Snertrit. De conclusie: meer dan zeker voor herhaling vatbaar!

 

Aan foto's en video's van de Snertrit 2015 wordt nog gewerkt. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over het beeldmateriaal.

 

 
Meer nieuws