Nederlands Duits Engels

Rondrit 2016

Rondrit 2016

Ter ere van het dertigjarig jubileum van de Oldtimerclub Tilligte organiseert de club verschillende feestjes. We willen ons jubileumjaar namelijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Ons jubileum vieren we met een groot feest op 3 en 4 september 2016, met de eerste editie van het Twents Oldtimer Festival. Op verschillende momenten in de aanloop naar het festival willen we met z'n allen stilstaan bij die fantastische mijlpaal. En, de mijlpalen die we nog in het verschiet hebben.

 

Op 24 april organiseren we daarom - na het daverende succes van de eerste Snertrit - een tweede rondrit. Niet voor oldtimertractoren dit keer, maar voor oldtimerauto's en vrachtwagens. De inschrijving is inmiddels geopend.

 

De Rondrit 2016 zal op 24 april vertrekken vanuit het centrum van Tilligte. De route van ruim 120 kilometer blijft nog even geheim. Wel kunnen we vast verklappen dat de deelnemers op 24 april door het Twentse land slingeren. Deelname is gratis; vrije giften zijn zeer welkom.

 

Vul het onderstaande formulier in en toer mee!

 

 

Uw gegevens:

Achternaam *
Tussenvoegsel
Voornaam/Voorletters *
Plaats *
Telefoon/Mobiel *
E-mailadres *

Ik doe mee met een:

Merk *
Type *
Ik heb ... bijrijders *
* verplicht

 

Deelname aan de Rondrit 2016 is op eigen risico. Bestuurders moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Enkel verzekerde voertuigen mogen deelnemen. Deelnemers krijgen na inschrijving meer informatie.

 

 
Meer nieuws