Nederlands Duits Engels

Oprichter Johan Gerwers overleden

Oprichter Johan Gerwers overleden

Op maandag 22 januari 2018 bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Johan Gerwers. Johan was oud-voorzitter, mede-oprichter en erelid van de Oldtimerclub Tilligte. Hij werd 85 jaar.

 

Johan was betrokken bij de oprichting van de Oldtimerclub in 1986 en trad aan als eerste voorzitter. Na een aantal jaren droeg hij dit voorzitterschap over. Hij werd daarna tot erelid van de Oldtimerclub Tilligte benoemd.

 

Johan bleef tot zijn dood betrokken bij de Oldtimerdagen Tilligte, waar hij ieder jaar met veel plezier - maar met een kritisch oog - kwam kijken en genieten van alle oldtimers. Hij genoot ook veel aanzien bij de vrijwilligers en deelnemers en maakte met iedereen een praatje. Hij deelde zijn passie voor oldtimers met familie en bekenden.

 

Zelfs toen in 2015 besloten werd de Oldtimerdagen Tilligte te veranderen in het Twents Oldtimer Festival, bleef Johan betrokken. Tijdens de voorbereiding en uitvoering kwam hij altijd even kijken. Hij genoot zichtbaar van alle drukte, waarbij hij iedereen van advies en raad voorzag. Ondanks zijn afnemende gezondheid was hij afgelopen september toch kort op het Twents Oldtimer Festival. Hij was verheugd dat ‘zijn’ Oldtimerdagen een nieuw bestaan tegemoet gaan.

 

In Johan Gerwers verliezen wij een echte Oldtimer. Wij wensen de familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

Bestuur en vrijwilligers Oldtimerclub Tilligte

 

 
Meer nieuws