Nederlands Duits Engels

Oldtimerarrangement bij Camping de Rammelbeek

Oldtimerarrangement bij Camping de Rammelbeek

Een unieke samenwerking: de Oldtimerclub Tilligte en Camping de Rammelbeek bieden tijdens het Twents Oldtimer Festival een speciaal oldtimerarrangement aan. Verblijf op één van de leukste campings in de omgeving van Tilligte in het eerste weekend van september en combineer je minivakantie met een bezoek aan het Twents Oldtimer Festival.

 

Speciaal voor deelnemers van het Twents Oldtimer Festival biedt Camping de Rammelbeek kampeerplekken waarbij de oldtimer naast de tent, camper of caravan kan worden geparkeerd. Ook bezoekers van het Festival kunnen gebruik maken van het oldtimerarrangement. Inbegrepen voor zowel deelnemers als bezoekers zijn onder meer gratis vervoer van en naar het festivalterrein en een unieke, goedgevulde oldtimer-goodiebag.

 

Voor 13,50 euro per nacht – maximaal vier personen per plek, inclusief douchen, water en stroom – verblijven oldtimerliefhebbers op de tot oldtimercamping omgetoverde Camping de Rammelbeek aan de Breemorsweg in Lattrop. De camping ligt op een kwartiertje fietsen van het festivalterrein.

 

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.rammelbeek.nl.

 

 
Meer nieuws