Nederlands Duits Engels

Inschrijving geopend

Inschrijving geopend

Oldtimereigenaren van alle soorten en maten, uit alle hoeken van de wereld: het is ein-de-lijk zover! De inschrijving voor de tweede editie van het Twents Oldtimer Festival in Tilligte is geopend. Op zaterdag 2&3 september 2017 staat het Twentse Tilligte wederom in het teken van alles dat oldtimer heet.

 

De opzet wordt enigszins anders dan deelnemers en bezoekers van ons tweedaagse festival gewend zijn. Zo staat er voor zaterdag geen tentoonstelling, maar een rondrit voor oldtimerbezitters op het programma. Vanaf 13.30 uur verzamelen voertuigen uit verschillende disciplines zich bij het festivalterrein aan de Westenveldweg om een heerlijke rit door de regio te rijden.

 

Vanaf die tijd (en na de rondrit) kunnen degenen die zondag hun oldtimer tentoonstellen ook hun voertuig kwijt op het terrein. De tent is zaterdag na afloop van de rondrit geopend voor een drankje en een deuntje. Op zondag barst het echte feest los: het Twents Oldtimer Festival zoals we dat van voorgaande jaren kennen. Vertier voor het hele gezin!

 

Heb jij een oldtimerfiets, -auto, -brommer, -bus, -vrachtwagen, -trekker, -stoomwals of iets van eenzelfde categorie? Meld je nu aan! Als je alleen wil deelnemen aan de rondrit, kies dan voor zaterdag. Weet je zeker dat je enkel wil tentoonstellen, kies dan voor zondag. Wil je (misschien) deelnemen aan de rondrit en zeker tentoonstellen? Meld je dan aan voor beide dagen. Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

 

 

 
Meer nieuws