Nederlands Duits Engels

Inschrijving Twents Oldtimer Festival 2017

Inschrijving Twents Oldtimer Festival 2017

De inschrijving voor deelnemers van het Twents Oldtimer Festival 2017 in Tilligte gaat per 1 mei 2017 open. Vanaf dan kun oldtimerbezitters zich aanmelden voor het mooiste oldtimerevenement van het jaar. Het bestuur en de vrijwilligers zijn op dit moment druk bezig om de laatste puntjes op de I te zetten wat betreft de voorbereiding daarvoor.

 

In de loop van de maand voorafgaand aan de opening van de inschrijving zal meer duidelijk worden over de vormgeving van het festival. Al bekend is het verkleinen van het terrein: vanwege de enigszins grote afstanden in 2016 heeft het bestuur besloten de verschillende locaties dichter bij elkaar te brengen. We leveren niet in op ruimte, maar vooral op ruimte tussen de locaties. Genoeg plek om alle oldtimers te laten zien!

 

Ook wordt meer bekend over het programma van het Twents Oldtimer Festival, want dat belooft in 2017 wederom spectaculair te worden. De eerste muziekplannen zijn al ingevuld. De organisatie is overigens nog op zoek naar muzikanten die het mooi vinden om ons evenement muzikaal te omlijsten. Mail voor meer informatie of tips en suggesties naar info@twentsoldtimerfestival.nl.

 

Ondanks dat de voorbereidingen nog in volle gang zijn, is het bestuur van de Oldtimerclub Tilligte ervan overtuigd dat het festival ook in 2017 een succes zal zijn. Een succes dat zonder onze deelnemers nooit tot stand zou komen. Dus schrijf 1 mei met dikke stift in je agenda, want dan is het zover: de inschrijving wordt geopend.

 

Tot 2&3 september. Tot het Twents Oldtimer Festival.

 

 
Meer nieuws