Nederlands Duits Engels

Eerste namen bekend

Eerste namen bekend

De eerste namen voor het muziekprogramma van het Twents Oldtimer Festival zijn bekend!

Amicitia

Het Twents Oldtimer Festival in Tilligte mag natuurlijk niet van start gaan zonder de klanken van ons aller Amicitia. De plaatselijke muziekvereniging trapt het Festival af op zaterdagavond 2 september in onze Festivaltent. Speciaal voor het Twents Oldtimer Festival hebben de muzikanten samen met Duitse collega-muziekvereniging Gimbter Blasorchester een swingend programma in elkaar gezet.

 

Optreden: zaterdag vanaf 19.30 uur.

Teisterband

Zo speelt de maar liefst 39-koppige Teisterband op zondag 3 september in onze Festivaltent: een Big Band vol blazers en een aantal slagwerkers. De Teisterband uit Heemstede speelt vooral swingende jazz, van bijvoorbeeld Duke Ellington, Glenn Miller en Benny Goodman. Kortom: ze spelen het dak van de Festivaltent!

 

Optredens: zondag van 11.00 tot 11.30 uur en van 12.00 tot 12.30 uur.

Lokaal talent

Maar liefst twee zangeressen uit de gemeente Dinkelland mochten afgelopen seizoen meedoen aan televisieprogramma The Voice Kids: Fenne Toenink uit Denekamp en Lois Senger uit Weerselo. Deze twee lokale talenten verdienen uiteraard een podium op het Twents Oldtimer Festival en zingen daarom samen op zondagmiddag in de Festivaltent. Wees voorbereid, want de twee dames blazen je omver met hun fantastische stemmen!

 

Optreden: zondag van 15.00 tot 15.30 uur.

Insane Licht en Geluid

Een talent mag Stan Arends al niet meer genoemd worden. Deze DJ draait al jaren als een ervaren man in onze Festivaltent. Ook in 2017 is Stan niet van het Twents Oldtimer Festival weg te denken. Zaterdag tot in de late uurtjes en zondag tussen alle optredens schallen door Stan zorgvuldig gekozen platen uit de geluidsinstallatie in de Festivaltent.

 

 
Meer nieuws