Nederlands Duits

Marktkramen 2019

Waar bezoekers, deelnemers aan de show en oldtimers samenkomen is er altijd behoefte aan de verkoop van "iets". Het Twents Oldtimer Festival geeft de aanbieders de kans om hun (handels)waar aan te bieden en te verkopen.

 

Dankzij de speciale samenwerking die wij hebben met Boerderijcampus Erve Meinders voor de editie van 2019 kunnen wij bezoekers en deelnemers in een ruim aanbod aan diversen marktkramen voorzien.

 

Hoe hebben wij dat georganiseerd?

Wij hebben hiervoor een Braderie en een wat wij noemen een Technische markt.

Braderie

Boerderijcampus Erve Meinders verzorgt en organiseert de Braderie.

Denk hierbij aan te huren marktkramen van waaruit kleding, sieraden, snuisterijen, kaarsen, geurtjes, enz. worden aangeboden en verkocht, dit vindt plaats op het harde gedeelte van het buitenterrein van de Boerderijcampus.

Iedereen die belangstelling heeft om voor die dag een braderiekraam te huren, gebruik hiervoor dit

braderieformulier, invullen wijst zichzelf. Hier vindt je ook praktische informatie van en over de braderie.

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via 0541–700228 of: zakelijk@boerderijcampus.nl.

Technische markt

Oldtimerclub Tilligte verzorgt en doet de organisatie van de Technische markt.

Aanbieders van nieuw of gebruikte gereedschappen, onderdelen en smeermiddelen, enz. zijn hier welkom om hun (ijzer) waren te verkopen vanuit de te huren marktkramen en/of vanaf de strekkende meters grond.

Dit gebeurt op een mooie locatie in een praktische looproute waar veel bezoekers en deelnemers langskomen. Inschrijven voor de huur van marktkramen en/of strekkende meters vindt plaats met het inschrijfformulier.

Voor meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat van het Twents Oldtimer Festival: info@twentsoldtimerfestival.nl.