Nederlands Duits

Marktkramen 2021

Waar bezoekers, deelnemers aan de show en oldtimers samenkomen is er altijd behoefte aan de verkoop van "iets". Het Twents Oldtimer Festival geeft de aanbieders de kans om hun (handels)waar aan te bieden en te verkopen.

 

Hoe hebben wij dat georganiseerd?

 

Wij hebben hiervoor een Braderie en een wat wij noemen een Technische markt.

Braderie

Denk hierbij aan te huren marktkramen van waaruit kleding, sieraden, snuisterijen, kaarsen, geurtjes, enz. worden aangeboden en verkocht. Iedereen die belangstelling heeft om voor die dag een braderiekraam te huren, neem voor nu contact op met het secretariaat: info@twentsoldtimerfestival.nl.

 

Technische markt

Oldtimerclub Tilligte verzorgt en doet de organisatie van de Technische markt.

Aanbieders van nieuw of gebruikte gereedschappen, onderdelen en smeermiddelen, enz. zijn hier welkom om hun (ijzer) waren te verkopen vanuit de te huren marktkramen en/of vanaf de strekkende meters grond.

Dit gebeurt op een mooie locatie in een praktische looproute waar veel bezoekers en deelnemers langskomen. Inschrijven voor de huur van marktkramen en/of strekkende meters vindt plaats met een inschrijvings formulier, deze volgt later.

Voor meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat van het Twents Oldtimer Festival: info@twentsoldtimerfestival.nl.