Nederlands Duits

tarieven Twents Oldtimer Festival 2019

Deelnemers

Deelnemers aan de show kunnen hun oldtimers inschrijven, deelname aan de show is gratis en het voertuig wordt vermeld in het programmaboekje.. Zij ontvangen na inschrijving een informatiepakket per e-mail, inclusief routebeschrijving naar het festivalterrein. Schrijf je nu in!

Bootsales

Voor de deelnemers aan de show die hun garage willen opruimen, en overgebleven onderdelen/gereedschap willen verkopen, is er de bootsales. Deze is gratis.

Tractors, Cars & Coffee

Deelname aan de tractors, cars & coffee is gratis.

Markt

Een marktplek op de Twents Oldtimer Festival kost 5,00 euro per strekkende meter. Hierop kan een eigen marktkraam of verkoopwagen worden gestald. Een marktkraam kan worden gehuurd voor 30,00 euro, eventuele extra grond (strekkende meter) is gratis. Een gehuurde kraam is 4 meter lang. De marktprijzen zijn exclusief stroom; één stroomaansluiting kost 5,00 euro.

Camping

Voor deelnemers en marktkooplui zijn campingplekken beschikbaar. Deze kosten per plek 12,50 euro per nacht (maximaal drie nachten, vanaf vrijdag). Op een plek mogen vier personen staan. Het campingtarief is inclusief stroomaansluiting en gebruik van douches.

 

Voor deelnemers, marktkooplui en campinggasten gelden de voorwaarden van de Oldtimerclub Tilligte. Voor meer informatie, neem contact met ons op.