Nederlands Duits

 

Wat hebben wij deelnemers voor de 2021-editie te bieden?

Het bestuur heeft onlangs besloten de editie van 2021 te laten doorgaan, in beperkt vorm. Het is een ééndaags evenement dit jaar en natuurlijk onder voorbehoud van en de dan geldende overheidsmaatregelen die wij als bestuur volgen.

 

Voor de editie van 2021, zondag 5 september, hebben wij een aangepast en beperkt dagprogramma, dit als gevolg van de geldende COVID-19 maatregelen maar wel voortbordurend op het succes van voorgaande jaren!

Schrijf je in middels dit inschrijfformulier (vanwege COVID-19 zijn wij dit verplicht)

 

Wat is er op zondag 5 september te doen in Tilligte?

 

  • Opening van de Vintage Tent 2021 om 9.00 uur
  • Aankomst van de trekkers, auto's, vrachtauto's en tweewielers
  • Start van de rondrit op zondag 5 september, aanvang 10.00 uur
  • Uitstalling van de voertuigen van de deelnemers
  • Taxatiedag voor oldtimers

vintage tent

Om de dag goed te beginnen zijn koffie en lekkernijen te verkrijgen in de Vintage Tent. Deze is vanaf 9.00 uur geopend en naast de koffie worden de traditionele Twentse lekkernijen geserveerd. De binnenkomende oldtimers worden bekeken en ideeën worden opgedaan voor je aanstaande aankoop of restauratieproject.

Een heus trekker-(vracht)auto-tweewieler koffie moment inTilligte!

De deelname en aanwezigheid voor bezoekers is gratis.

Rondrit (zondag)

Rondrit begint rond de klok van 10.00 uur, wij hebben verschillende rondritten uitgezet voor de diversen oldtimergroepen door het Oost-Twentse Landschap. Deelname aan de rondritten is gratis. Voor de klassieke auto's en motoren is een rit van 100 km uitgezet. Voor de tractoren, vrachtwagens en bromfietsen zijn er rondritten van 25 km (tractoren) en 75 km (vrachtwagens en bromfietsen). Gedurende de hele dag kan de rondrit worden gedaan.

De (grote) show (zondag)

Met het tentoonstellen van je eigen oldtimer draag je zelf óók bij aan het succes en de gezelligheid van het Oldtimer festival. Verspreidt over verschillende delen van het festivalterrein staan de voertuigen uitgestald.

Alle voertuigen ouder dan 25 jaar zijn welkom. Heb je vragen, laat het ons even weten, info@twentsoldtimerfestival.nl.

 

Taxatiedag voor oldtimers

Door de notarieel beëdigde taxateurs van Stichting Register Experts Taxateurs Motorvoertuigen (Stichting RETM) worden er die dag taxaties uitgevoerd. De professionele taxateurs zijn te vinden je in hun hiervoor opgezette tent. Naast hun expertise van klassieke auto's, hebben zij ook veel verstand van motoren en tractoren. De taxatie wordt op de plaats waar de oldtimer staat ter plekke uitgevoerd. Het vaste tarief hiervoor bedraagt euro 125,00 voor personenauto's en tractoren, het rapport wordt later toegezonden. Andere voertuigen in overleg.