Nederlands Duits

Concours Tractoren

De organisatie heeft gemeend dit jaar met een Concours Tractoren te komen.

Een onpartijdige en deskundige vierkoppige Jury, onder leiding van een Jury-Voorzitter, beoordeeld op de door haar opgestelde criteria de aanwezige tractoren in de show. De Jury hanteert hiervoor verschillende criteria.

Op het einde van de (zon)dag wordt de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt door de voorzitter van de Oldtimerclub Tilligte. Het beloofd spannend te worden!

De Jury van het Concours tractoren

Daniël van Aken (voorzitter)

Woonachtig in Lollum (Frl), bestaat mijn dagelijkse werkzaamheden uit het taxeren van klassieke voertuigen. Sinds 1987 ben ik beëdigd taxateur klassieke voertuigen.

Ik ben FEHAC geaccrediteerd en ingeschreven in het Register van Experts en Taxateurs van Motorvoertuigen. (Stichting RETM). Daarnaast ben ik presentator van het programma “Autogek TV “ en een collectionneur van o.a. Peugeot en Amerikaanse voertuigen.

 

 

Hans Kamphuis

Sinds enkele jaren ben ik eigenaar van een Porsche 109 junior. Deze heb ik ook gekocht en helemaal zelf opgeknapt. Ik heb Oldtimerfestivals altijd leuk gevonden; al die oude machines, trekkers, auto’s, etc. dat blijft boeien.

Als vrijwilliger draag ik mijn steentje bij en ben ik betrokken bij het Twents Oldtimer Festival.

 

 

Yves Tanke

Ik ben woonachtig in Hengelo en ben ingeschreven taxateur van Stichting Register Expert Taxateur Motorvoertuigen.

 

Naast het dagelijks taxeren vragen vrienden en bekenden mij regelmatig om advies bij aanschaf van een auto. Naast klassieke auto’s, taxeer ik regelmatig, tweewielers en tractoren.

 

 

 

Hendrik-Jan Altena

Mijn hobby is oude tractoren en landbouwmachines en daarom zit ik ook al 18 jaar in het bestuur van de O.T.M.V. (Oude Trekker en Motoren Vereniging).

 

Op de vraag om zitting te nemen in de Jury van het Trekker Concours heb ik meteen “Ja” gezegd, en ik hoop dat wij even zoveel mooie trekkers zien als de dagelijks trucks op mijn werk.