Nederlands Duits Engels

Festivalinformatie

 

Op 2&3 september 2017 verandert het Twentse Tilligte in een festivalterrein. Op zaterdag rijden onze deelnemers vanaf 15.00 uur een rondje door de regio (vanaf 13.30 uur verzamelen ze zich op ons terrein); op zondag begint om 10.00 uur de tentoonstelling zoals bezoekers die van ons gewend zijn.

 

Om alvast een beetje wegwijs te worden:

 

Het Festival is zondag gratis te bezoeken. Geen entree, geen kaartjes. Gewoon plezier.

 

Programma

Het feestje begint zaterdag voor deelnemers al om 13.00 uur. De Twents Oldtimer Festivalrit vertrekt om 16.00 uur bij de feesttent. Wanneer de deelnemers rond 17.30 uur terug zijn, barst het feest in de tent los. Een eindtijd plakken we er nog niet op, omdat het feest op zaterdagavond tot in de late uurtjes doorgaat.

 

Het feestje begint zondag voor publiek om 10.00 uur. Vanaf 08.00 uur kunnen deelnemers het terrein op. Op verschillend plekken in en rond het dorp worden oldtimers tentoongesteld, van fietsen tot vrachtwagens. Er zijn oude ambachten te bewonderen, waaronder de inspanningen van de dorsploeg van de Oldtimerclub Tilligte. Het festivalterrein en feesttent staan bol van muziek en vertier. De uittocht van deelnemers is zondagavond rond 18.00 uur.

 

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplekken. Je auto parkeren kost 5 euro. Daarbij krijg je wel een speciaal informatieboekje ter waarde van 2 euro, met allerhande informatie over het Festival, onze geschiedenis, de verschillende programma's op en rond de velden en een overzicht van alle deelnemers. Volg de routebordjes voor het parkeren en kom op de juiste plek. Kom je niet met de auto, maar wil je wel graag een informatieboekje? Deze zijn verkrijgbaar op verschillende plekken op het terrein.

 

Ook de inwendige mens komt niets te kort; van patat tot echte Oldtimer-pannenkoeken.

 

Tot 2&3 september. Tot het Twents Oldtimer Festival.

 

P.S. Houd de site en Facebook in de gaten voor updates!