Nederlands Duits Engels

Festivalinformatie

 

Op zondag 1 september 2019 verandert het Twentse Tilligte in een festivalterrein. Dan begint om 10.00 uur de oldtimertentoonstelling zoals bezoekers die al bijna dertig jaar van ons gewend zijn.

 

Heb je de avond daarvoor al zin in een feestje? Kom dan naar onze feesttent voor een avond muziek en plezier. Toegang is gratis!

 

Om alvast een beetje wegwijs te worden:

Entree en parkeren

De entree van het Twents Oldtimer Festival is op zondag 5 euro per volwassene, inclusief programmaboekje en 1 consumptie. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen. Voor het feest in de tent op zaterdag betaal je geen entree.

 

Het parkeren bij het Twents Oldtimer Festival is gratis en kan naast het festivalterrein. Vrijwilligers en borden wijzen je de weg.

 

Programma

De deuren openen op zondag voor het publiek om 10.00 uur. Vanaf 08.00 uur kunnen deelnemers het terrein op. Op verschillend plekken in en rond het dorp worden oldtimers tentoongesteld, van fietsen tot vrachtwagens. Er zijn oude ambachten te bewonderen, waaronder de inspanningen van de dorsploeg van de Oldtimerclub Tilligte. Het festivalterrein en feesttent staan bol van muziek en vertier. De uittocht van deelnemers is zondagavond rond 18.00 uur.

 

Ook de inwendige mens komt niets te kort; van patat tot echte Oldtimer-pannenkoeken.

 

Deelnemers

Voor deelnemers van het Twents Oldtimer Festival start het feest al op zaterdag. Zij rijden 's middags door de regio tijdens onze rondritten. Wil je ze uitzwaaien voor of verwelkomen na de rit? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in Tilligte. Let op: de officiële tentoonstelling is pas op zondag, dus op zaterdag is het festivalterrein nog gesloten.

 

Tot 1 september. Tot het Twents Oldtimer Festival.